סרט בתשעת הימים

שאלה:

היי כבוד הרב,
אני וחברותיי רוצות לצאת לסרט בקולנוע אך איננו יודעות אם הדבר מקובל מפאת תשעת הימים.
הדילמה זה שאנחנו גם ככה רואות סרטים בתשעת הימים, האם יש העדפה שנראה בביתנו ולא בקולנוע או שהדבר אינו משנה כי ממילא אני רואות ?
בתודה מראש :)

תשובה:

בודאי יש הבדל, כל האוירה בקולנוע לא מתאימה.

בורא עולם יסייע בידכן להתגבר לאטלאט על הרצון והצורך בראיית סרטים באופן כללי, שזה בדרך כלל שלילי, כמעט לא קיים סרט הרצוי בעיני ה'.