לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

טהרה

שאלה:

לפני שנה וחודשיים אשתי ילדה.
מאז לוקחת גלולות פומיניק+ הנקה. ללא מחזור או דימום. הבוקר היה כתם ורדרד בניגוב- ולא זוכרת כמה שניות עברו מהטלת השתן עד לניגוב.
א) האם אכן אוסר? מותר לעשות הפסק טהרה היום לפני שקיעה?
ב) מה כדאי לעשות מבחינת הגלולות? לקחת 2 ביום? להחליף?

תשובה:

צריך לדעת מה היה בדיוק הגוון, מה היה הגודל, קשה לי להשיב לגבי עצם הכתם.

הפסק טהרה אפשר לעשות רק לאחר ארבעה ימים [ספרדים] או חמישה [אשכנזים].

מבחינת הגלולות יש להתייעץ עם רופאה טובה ולא עם רב, ככלל הם זה בסדר ורק פעם אחת קרה משהו לא הייתי משנה.

ערב טוב.