החלום המדאיג על אחי

שאלה:

שלום כבוד הרב. היום חלמתי שאחי מבשר שיש לו סרטן ובחלום נראה גם שראיתי כאילו יש לו גידול בגב והוא אומר שהוא עומד לעבור טיפולים ואני ואמא שלי בכינו בחלום. כשהתעוררתי התחלתי לדאוג לגבי החלום הזה.
האם החלום הזה יכול לבשר משהו רע או בכלל לבשר איזה שהוא פירוש?

תשובה:

שלום וברכה

אין צורך להתייחס לחלום כלום, חלומות נובעים מחרדות שחבויות בנו מכל מה ששומעים במשך היום בכלל, אבל אם אתם מרגישים שזה עשה לכם לא טוב, כדאי לעשות הטבת חלום בפני שלושה מבני המשפחה, לפי הנוסח המופיע בסידורי התפילה.

חיים טובים ומאושרים ושבת שלום.