תפילת ליל שבת בבית כנסת שרובם אינם שומרי מצוות

שאלה:

שלום. מחר בע"ה בליל שבת אני מוזמן לדודי לקידוש לסעודת ליל שבת. ישנו בית כנסת שהרבה מן המתפללים שם הם מחללי שבת, הרבה מהם או אולי אפילו רובם נוסעים באוטו לבית הכנסת. כמובן שהרב שומר שבת וכן כמה מיעוט מן המתפללים שם. האם מותר להתפלל בבית כנסת זה? בעבר גם התפללתי בו אך כיום עולה בי שאלה זו יותר בעבר. תודה ושבת שלום .

תשובה:

שלום וברכה

מותר להתפלל שם, אני מניח שיש מנין של אנשים שומרי שבת, או לפחות שאינן מחללי שבת בפרהסיה ומצטרפים למנין.

כמובן זה לא המקום הכי אידיאלי לחיזוק בתפילה בכוונה וכו', אבל באופן אקראי זה בסדר.

בשורות טובות.