הרכבת ארונות מטבח ללא חזיתות

שאלה:

הזמנו מטבח חדש . סיימנו לשלם עליו. מועד ההרכבה נקבע בתחילה ל24.7.22 והיום ביקשו להגיע להרכבה של ארונות המטבח שצמודים לקיר ללא חזיתות בשבוע הבא 3.8.22 שזה השבוע שבסופו יחול צום תשעה באב. האם מותר או שעלינו לדחות המועד לאחר הצום? יצויין שאיננו גרים בבית בי אמורים להתקין ארונות המטבח.
תודה

תשובה:

שלום וברכה

הרכבת הארונות אינו בנייה של שמחה ובמיוחד שזו רק הרכבה חלקית ואתם כלל לא נמצאים שם, לכן נראה שאם זה מה שמסתדר זה בסדר.

ישוב טוב!