היתר עיסקא של מכון כת"ר לכלכלה

שאלה:

שלום וברכה,
אני רוצה לפתוח קופה לחיסכון לכל ילד אצל חברת אנליסט,
יש להם היתר עיסקא של מכון כת"ר האם אפשר לסמוך עליהם?
שנית האם מותר להשקיע גם במסלולים הלא הלכתיים?
תודה רבה.

תשובה:

שלום וברכה,

הבאנו כאן באתר הרבה תשובות שיש מקום להקל להשקיע גם במסלולים שלא הלכתיים, אבל ודאי שראוי ועדיף להשקיע במסלול הלכה.

ודאי שאפשר לסמוך על מסלול הלכה שיש להם היתר עסקה ממכון כת"ר, הם פועלים לפי הנחיות של מורי הוראה גדולים כגון הגאון הרב זלמן נחמיה גולדברג זצ"ל ועוד גדולים. והם מחדירים בקרב הציבור את התודעה של דיני ממונות לפי תורתינו הקדושה.

בהצלחה.