עובדת סוציאלית יחוד

שאלה:

שלום לרבנים,
בית המשפט לענייני משפחה מינה עוסי"ת לחוות דעת בעיניין שלי, לצערי אני חייב להפגש איתה איני יודע מה התנאים שיהיו בעניין היחוד, אך במידה ואכן הפגישה מתבצעת בקלינקה פרטית בלי אנשים במבנה מה אוכל לעשות? אני מדגיש זה מצב שנכפה עלי אני ממש לא רוצה בזה

תשובה:

שלום וברכה

בדרך כלל לא אמור להיות חשש ייחוד, תפגש בה במקום שיש אנשים שנכנסים ויוצאים והדלת אינה נעולה, ואם זה לא אפשרי וכשתסגרו ודאי איש לא יכול להכנס, אז תשאירו פתוח. תסביר לי בעדינות את המצב והיא תבין, אתה לא הדתי הראשון שהיא פוגשת.

בשורות טובות.