נשאר לי מגבונים מהבית חולים

שאלה:

שלום הרב,

רציתי לשאול, בשעה טובה ילדתיץ

בזמן השהות בבית החולים שערי צדק בימים שלישי רביעי חמישי, לא השתמשתי במגבונים קטנטנים לחיטוי הטבור של התינוק.

כשהשתחררתי, לקחתי כמות של בערך 4 ימים לכל היותר כדי להשתמש בבית

מטעמי נוחות- אצלם זה ארוז ומוכן לשימוש מהיר.

מה עלי לעשות? (נשארו לי קצת שאני לא צריכה)

להתקשר ולבקש אישור מאחת האחיות (מאמינה שיסכימו) השאלה אם אחות מורשית לתת רכוש של בית חולים?

להחזיר מה שנשאר ומה שלא השתמשתי התקזז עם מה שלקחתי?
אשמח לתשובתכם יישר כוח!

תשובה:

שלום וברכה,

אני מבין שלקחת כמות שמקובל לקחת מהבית חולים. אחרי שלקחת מהבית חולים לצורך התינוק זה שייך לך, ואם נשאר אין צורך להחזיר לבית חולים, ויתר על כן בית חולים לא יסכים לקבל דברים שיצאו מהבית חולים. ולכן את יכולה לקחת תא הנותר לעצמך.

בהצלחה ומזל טוב.