שאלה:
שלום
יש לנו כירים אינדוקציה שמשתמשים בהם לבשרי / כלים בשריים,
עבור כלי חלב אנו שמים משטח סיליקון שמכסה את הכיריים ועליו את הכלי,
כעת קרה ששמנו כלי עם פסטה חלבית (עם גבינה) ללא כיסוי הסיליקון, ונפלו חתיכות פסטה חמות על משטח הזכוכית של הכיריים,
מה הדין?
תודה רבה
תשובה:
שלום וברכה
תערו על הכיריים מקומקום רותח, וב24 שעות הראשונות אחרי שזה קרה תתייחסו לכיריים כאל טריפה. אחר כך שוב ניתן להשתמש כרגיל לבשרי.
מקורות:
ראה כאן בהרחבה.
שלום
בינתיים השתמשנו באזור אחר בכיריים
האם יש בזה בעיה?
אין בעיה, ככל שהכיריים נקיות ותחתית הסיר יבשה בכל מקרה אין מעבר של טעם.
השאר תגובה