ביטול הזמנת סדנא עקב איחור

שאלה:

שלום לרבנים הזמנתי סדנא שכוללת חומרי יצירה נקבעה שעה לתחילת הסדנא. והנה בשעה שהיתה צריכה המפעילה להגיע היא התקשרה שהיא מאחרת ב45 דקות אמרתי לה שלא תגיע אני לא יכול להחזיק אנשים 45 דקות סתם. האם אני צריך לשלם למפעילה או על חומרים שקנתה האם יש איזה תשלום שאני חייב? יישר כח

תשובה:

שלום וברכה,

המפעילה של הסנה שמאחרת ב45 דקות נחשב שהיא ביטלה את הסדנה, האנשים לא אמורים להמתין 45 דקות סתם, ולכן הביטול הוא נעשה חמתה, ולכן אין צורך לשלם לה על הביטול, גם אם היא הוציאה הוצאות עבור הסדנה.

בהצלחה.