עבודה במשרד עיתונות חילונית

שאלה:

שלום רב לכבוד הרב !

רציתי לשאול האם מותר לעבוד בעבודה משרדית של חברת עיתונים כמו "ישראל היום" , "ידיעות אחרונות" וכו'
שהתפקיד שלי הוא תפעול וביצוע הזמנות פרסום ?
או שיש כאן בעיות של לשון הרע רכילות וכד' שאני שותף להם?

תשובה:

אינני חושב שבמודעות פירסום יש לשון הרע, יש בעיות צניעות, אבל זה בין כך יעשה ואין כל כך משמעות לעבודה שלך שהיא מן הסתם טכנית בעיקרה, כך שאין כאן איסור, אף שאם אני צודק וזה כרוך בחשיפה גדולה לחוסר צניעות וכדומה אז יש עבודות טובות יותר מן הסתם…