לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

דמי שדכנות בשידוך שעלה פעם שנייה

שאלה:

ב"ה
שידוך שהוצע ע"י שדכנית לפני שנים רבות ולא היה נראה מתאים בכלל. כעת לאחר שנים חברה הציעה את אותו השידוך (מבלי שהמשודכים ידעו לפני שהם נפגשו פעם)..
אם ירצה השם מסבב הסיבות והשידוך יסגר למי מגיע דמי שדכנות??

תשובה:

שלום וברכה,

הראשון שהציע וולא הסתיים, התבטלה עבודתו, והשדכנית השנייה לא ידעה מהעבודה של הראשונה ולכן השנייה היא השדכנית הבלעדית, ואם השידוך יסתיים יהיה מגיע לשנייה את כל דמי השידוך.

בהצלחה ורוב שמחות.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. ב"ה תודה הרב. אם השדכנית השניה רק הציעה את הרעיון לבחורה. והבחורה התקשרה למשפיע של הבחור והוא מנהל את השידוך…
    רק כדי לדעת אם יסגר השידוך אז איך יתחלק השדכנות