טיפול אישה אצל מטפל

שאלה:

שלום וברכה,
אני אישה נשואה,
בעקבות בעיות בזוגיות פנינו לטיפול זוגי אצל מטפל מוסמך וירא שמים.
עקב חסימה רגשית אצל שנינו הוחלט על פיצול הטיפול לפגישות פרטניות של המטפל עם כל אחד מאיתנו. כמובן תוך שמירה כל הלכות ייחוד.
קיבלתי היתר מדיין בשלב ההוא לטיפול בפורמט כזה.
למעשה, באמצע התהליך הפסיק בעלי את הטיפול ועבר למטפל אחר.
אני כן מרגישה צורך להמשיך את הטיפול אצל המטפל הראשון היות והיה לי מאוד קשה ולקח הרבה זמן להיפתח, איני מרגישה שביכולתי להפסיק את התהליך או לעבור למטפלת.
יצויין כי המטפל החדש של בעלי מטפל בו פרטנית ואינו מעונין (ע"פ שיקול דעתו המקצועית) בשלב זה בטיפול זוגי.

אשמח לדעת האם אכן מותר לי להמשיך את הטיפול אצל מטפל כמובן תוך שמירה על הלכות ייחוד על אף שכבר לא מדובר בחלק מתהליך זוגי אלא בטיפול פרטני.

אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי

תודה רבה ותזכו למצוות

תשובה:

שלום וברכה

את צריכה לקבל הוראה בענין זה מאותו רב שמכיר אותך, באופן עקרוני זה גרוע ולא מתאים בכלל, אם יש צורך מסויים והוא גם מכיר במי מדובר, יש מקרים חריגים, תתייעצי שוב עם אותו רב.

בשורות טובות.