מזוזות בבית – חובה?

שאלה:

היי כבוד הרב אני ובעלי עברנו לפני שלוש חודשיים לבית בשכירות 2 חדרים וסלון , ושמנו מזוזות בכניסה הראשית וב2 החדרים , ויש עוד שני מקומות שאנחנו אמורים להשים מזוזות כי יש משקוף בכניסה למטבח ובכניסה למרפסת ( יש דלת עם משקוף ) , וזה מתעכב בגלל בעיה כספית , זה קריטי שאין שם עדיין ? מה הבעיה ההילכתית כשאין בכל משקוף מזוזה בבית ? והאם המזוזה הראשית מכפרת על הכל בבית ?

תשובה:

זה קריטי מאוד וחובה גמורה הקודמת לכל רכישה אחרת של אוכל וכדומה…

ישוב טוב ובהצלחה, ואנא טפלו בזה עוד היום, זכות המצוה תשמור עליכם לחיים טובים ומאושרים.