סכו"ם שנשפך עליו קפה רותח

שאלה:

שלום וברכה
אני עובדת במקום עבודה חילוני.
ונשפך לי קפה רותח מתוך תרמוס לכיור על כפית של סכו"ם שאני לא יודעת מה השימוש שלה.
1.מה צריך לעשות? האם לקחת הביתה ולהכשיר בלי לשאול אותם?
והאם כשמכשירים כפית במצב כזה בתוך סיר פרווה האם הופך את הסיר לטרף או שלא משפיע עליו כלל.
2.האם מבחינת הכיור קיימת בעיה?

אציין שהעובדים חילונים ואין דרך להסביר להם.
כמוכ' יש כיור אחד.

תודה רבה.

תשובה:

אם את חוששת שהכפית הזו בשרית, תיקחי הביתה ותכשירי, לאחר 24 שעות שהכפית לא בשימוש, תכישירי בתוך סיר שגם לא היה בשימוש 24 שעות. הכיור הזה אני מניח שבלאו הכי בחזקת טרף…

הצטרף לדיון

תגובה 1