לתרומות לחץ כאן

שימוש בכלי חלבי לחימום בשר

שאלה:

שלום
בטעות חיממתי בשר בכלי זכוכית חלבי שיש לו מכסה פלסטיק.
אכלתי את הבשר שם. רק אחרי זה ראיתי שהכלי חלבי. בכלי אוחסנו בדכ ירקות, אבל גם מאפי גבינות או בדומה. אני חושב שאולי חוממו שם דברים חלבים במיקרוגל- לא בטוח.
מה אני אמור לעשות עם הכלי עכשו?
תודה

תשובה:

שלום וברכה

הבשר כשר, אבל הכלי צריך הגעלה, יש להכניסו אחרי 24 שעות לסיר נקי מבעבע על האש שגם הוא ללא שימוש 24 שעות, שישהה שם כמה שניות, ואחר כך להוציא ולרחוץ במי ברז.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל