שימוש באבן שמות בטאבון

שאלה:

היי יש לי טאבון אני משתמש בבצק פיצה ישירות על האבן החום באבן מגיע לחום של 500 מעלות האם מותר להשתמש אחר כך לשים בצק עם בשר ישירות על האבן תודה מבחינת כשרות

תשובה:

אין להשתמש בו לבשר וחלב כאחד, אם היה לנו נדון באופן קבוע להחליט שמעכשיו זה יהי בשרי בלבד, היה מקום לדיון בכמה מעלות זה יחשב ליבון חמור, ומנקים היטב קודם וכו', אבל להשתמש כך קבוע זה מועד לכשלון.