פינוי יולדת בשבת ברכב חשמלי או בנזין?

שאלה:

שלום וברכה,
יש לי מספר רכבים, אחד מהם חשמלי 100% , אישתי בחודש 9, באם הלידה תהיה בשבת באיזה רכב עדיף לנסוע בשבת רכב חשמלי או רכב רגיל בנזין?
תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה

לכאורה פשוט וברור שהחשמלי עדיף, בבנזין יש אלפי הבערות דאורייתא בזמן הנסיעה, בחשמלי מאה אחוז, אינני מכיר היטב את המערכת, אבל יש צד שחלק נכבד מהנסיעה אם לא הכל היא רק איסור דרבנן [לחולקים על החזון איש בענין חשמל בשבת].

לידה קלה ובריאה ורוב נחת!