כשרות פופקורן בקולנוע

שאלה:

שלום,

האם ניתן לקנות פופקורן בקולנוע שאין בו תעודת כשרות?
אני יודע מה שמים בפופקורן, ואני יודע שהוא לא בושל בשבת, אז לכאורה לא צריכה להיות בעיה.
השאלה אם יש בעיה למרות זאת.

בתודה, אביב

תשובה:

שלום וברכה

קשה לדעת אם תמיד משתמשים בשמן כשר, אם מדובר תמיד בתירס שהופרשו ממנו תרומות ומעשרות כדין, אני יש לי כלל, לא אוכלים בלי כשרות מהודרת, ואז לא נכשלים, או לפחות אני יודע שעשית כל מה שנדרש כדי שלא להכשל.

אמנם, עד שאתה מבקש כשרות לפופקורן תחפש אם יש כשרות לקולנוע… תמונת אשה שאינה צנועה מטמאת את הנפש ולא נמחקת מהתודעה לאורך ימים ושנים, גורמת להרהור עבירה והיא בכלל האיסור ולא תתורו אחרי עיניכם, ומי זה שקבע שאיסור זה פחות ממאכלות אסורות…

ברכה והצלחה.

הצטרף לדיון

תגובה 1