הרכבת רהיטים בתשעת הימים

שאלה:

שלום וברכה,
אמי שתחי' אמורה לעבור לדירה חדשה בשלושת השבועות (אין לה אפשרות אחרת) והיא צריכה לקנות רהיטים חדשים היא מזמינה אותם עכשיו והם אמורים להגיע בתוך תשעת הימים האם יהיה מותר להרכיב אותם?

תשובה:

שלום וברכה

כדאי ללחוץ מאוד על החנות שהרהיטים יבוא לפני ראש חודש אב, יש עוד המון זמן ואם תסבירו את הנחיצות זה יכול לעבוד.

למעשה לאחר ראש חודש, מה שחיוני ממש למגורים בבית אפשר להרכיב, ומה שאינו חיוני עדיף להמתין לאחר תשעה באב.

בשורות טובות וישוב טוב.