צדקה מקיצבה צבאית

שאלה:

שלום כבוד הרב

אם אתה זוכר שדיברתי איתך בקשר לכסף נתינת צדקה על תאווה שאני עובר

השאלה היא:
אין בעיה פשוט לקרוא לזה ל"בזבז" את כספי (משכורת צבאית) לקיום מצוות צדקה
אפילו שלא היה לי כסף כלומר יש ברוך השם אוכל בבית מישהו שמפרנס את הבית זה אמא שלי אני יודע זה לא יפה שיש מישהו מפרנס היא עובדת קשה

פשוט אני רוצה לדעת בוודאות האם זה בסדר שאני לא עושה טעות אני בן אדם שקשה לי לחסוך כסף כלומר המשכורת צבאית לא כזה גבוה 1550 שח אם כן או לו

מה אתה הייתה מציע כבוד הרב

תודה מראש

תשובה:

שלום וברכה

אם יש לך בעצם פרנסה מהבית והכסף הזה הוא רק תוספת, אפשר להוציא ממנו עד 20% לצדקה, כ-300 ש"ח בכל חודש.

ברכה והצלחה ושיהיה תמיד רק שפע.

אם קשה לאמא עם הפרנסה והמצב דחוק בבית, לתת לאמא זו צדקה הכי חשובה.