סינון אינטרנט

שאלה:

שלום כבוד הרב.
לפני תקופה דוד שלי שהוא לא אדם דתי ביקש ממני שאתקין לו סינון על הטלפון. שמתי לו איזה סינון שיש בחינם שלפחות יחסום לו אתרים שממש לא טובים..
היום הוא בא אלינו ואמר לי שהוא מבקש שאוריד לו את זה כי זה מנע ממנו להכנס לחדשות וכל מני דברים. ולא ידעתי כיצד להתחמק מזה אז הורדתי לו את הסינון.
האם היה לי מותר לעשות את זה?

תשובה:

יותר היה לומר לו שאתה לא מצליח… אבל בדיעבד זה לא מאוד משנה, כי למעשה הוא היה מוצא כבר מי שיעשה לו את זה… ואם לא היית עושה מן הסתם היה כועס..

בשורות טובות.