כתם על קינוח הבעל

שאלה:

שלום.
לאחר מעשה שהיה במוצ"ש האחרון, הבעל והאשה ניקוח באותה המגבת (צבעונית) והשליכו אותה על הריצפה.
היום (שני) כשהבעל בא לקחתה לסל כביסה ראה עליה ממש טיפונת של אדום (אום כתום, לא ברור, זה קטן).
מדובר במגבת צבעונית לא חלקה אלא מחוספסת, ועל שתי חיספוסים הופיעו המראות האדומים (כתומים אולי).
מה עושים? יש בעיה? גם האשה ניקתה וגם הבעל.
האלה אם צריך גם לשאול את האשה אם היא מנקה פנימית יותר, או איך ניקתה.

תשובה:

יש להקל, כיון שלא ברור שזה ממנו, גם היא קינחה, ובכלל זה היה על הריצפה זמן רב, וגם לא ברור הגוון.

יום טוב.