ייחוד – יחידת דיור

שאלה:

יש לי דירה המחולקת לשתיים עם לובי קטן משותף. חלק אחד עורפי זה המשרד שלי ואשתי (ספרדים). חלק שני הפונה לרחוב אני משכיר כיחידת דיור נפרדת לזוג שישים+ (ספרדים). הדלת הראשית לדירה פתוחה בדרך כלל במשך היום. כמשכירים יש לנו את המפתח של יחידת הדיור. האם אנו צריכים לחשוש אם לפעמים אשתי לבד במשרד והאיש לבד בדירה. אני לבד במשרד והאישה לבד בדירה. ואם כן מה הם הפתרונות?
תודה

תשובה:

אם הדלת הראשית המובילה לשתי היחידות פתוחה לרווחה, לא רק שאינה נעולה, בודאי אין בעיה, שהרי זה כמו כל שתי דירות בבנין שיש חדר מדרגות ביניהן, כמו כן אם בן הזוג בעיר ועלול לבוא, יש את ההיתר של בעלה בעיר. אני מניח שבדרך כלל זה מכסה את הבעיה.