עטיפא בקטפא… לפני זיווג

שאלה:

שלום רב לכם רבני אתר דין יקרים,

בדרך לא דרך נתקלתי בנוסח שיוחס לאר"י ז"ל הקדוש, בלשון הבנתי הקלה הנוסח לתועלת סילוק מזיקים מניצוצות טרם היחסים שבינו ובינה.

"עטיפא בקטפא אזדמנת שארי שארי לא תיעול ולא תנפוק לא דידך ולא בעדבך תוב תוב ימא ארגישת גלגלוי לך קראן בחולקא קדישא אחידנא בקדושא דמלכא אתעטפנא"

יש תועלת בגו?

תודה רבה לכם
שבוע מבורך

תשובה:

ראשית זה לא מדברי האר"י אלא זה זוהר בפרשת ויקרא, אבל שים לב שבחיד"א בס' ניצוצי אורות כתב "קיבלנו שלא לאומרו", וכן כתב הרמ"ז. ובכלל אין לעסוק בדברי קבלה שאינם מובנים לאנשים פשוטים כמונו, ושומר פתאים ה'.

ברכה והצלחה.