כשרות שחיטת העופות בזמנינו

שאלה:

שלום רב אני אברך חסידי בשוגג קניתיתפוחי אדמה מטוגנים בשומן של עופות מחפוד לפני בעבר הייתי אוכל עופות אבל היום שמעתי עי כמה דיינים הסתיגויות לכן רציתי לברר האם המצב השתנה לטובה אולי יש שינוי לטובה בנידון אם משהו יודע על כך זה מאוד יעזור לי

תשובה:

שלום וברכה

אינני מכיר באופן ספציפי את כשרות הרב מחפוד, ובכלל אינני רוצה להביע דעה על מערכות כאלו ואחרות זה לא התחום שלי, אני רק רוצה להתייחס לדבריך שכביכול יש היום בעיה בכשרות שחיטת העופות, אם קונים מכשרות מהודרת אין שום סיבה לחשוש. כאן הסברנו את הטעות של המכפישים בכמה פרטים.