טבילה בשבת לכבוד חג השבועות

שאלה:

במידה ואני טובל בערב שבת עבור שבת ולפני עלות השחר של ליל שבועות(אחרי התיקון),אני צריך לטבול גם בערב שבועות(יום שבת בצהריים בערך..) פעם נוספת בשביל שבועות?

תשובה:

לא נהגו לטבול בשבת לצורך יום טוב שלאחריו, אבל מי שרוצה לעשות זאת – רשאי, ואין בכך איסור הכנה משבת ליום טוב.

מקורות:

אני מצרף לך כאן קישור למאמרו של נשיא אוצר הפוסקים הגאון הגדול רבי מנחם הגר שליט"א, אדמו"ר מסאווראן.

הצטרף לדיון

תגובה 1