עונש מוות למחבלים

שאלה:

שלום כבוד הרב צהריים טובים

אתמול היה הצעת חוק עונש מוות למחבלים החוק לא אושר בגלל כמה חכים
מהליכוד כמו ביבי לא הצביעו בעד

האם מותר לשתף את הפוסט לכולם? האם זה יגרום
למריבות או ללשון הרע?

תודה מראש!

תשובה:

מותר בהחלט. אני באופן אישי מתנגד אגב מאוד לחוק עונש מוות למחבלים מסיבה פשוטה, לפי חוק זה, שים לב! אם בחור נוער גבעות מצית בית ערבי ומישהו שם מת [מעשה נורא שיש לגנותו עד מאוד כמובן] עונשו על פי חוק יהיה מוות! אתה רוצה בזה? אני לא. החוק אינו מבדיל בין יהודי שהורג ערבי לערבי שהורג יהודי… איש במדינת ישראל לא רוצה בחוק כזה רק רוצים לעשות מבוכה לממשלה.

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. יותר מזה:
    אם יהיה רצח של מישהו ערבי ויחליטו שזה על רקע לאומני, ובכלל לא יתפסו בשעת מעשה את ה"מחבל", ולאחר חקירה של חודשים ירצו להביא תוצאות לציבור.
    ויתפסו נער גבעות או כל יהודי אחר….. אפילו שלא היה כלום…
    אבל כמובן כמו שהרב אמר, גם באופן שודאי יהודי עשה זאת, מי יתיר להרוג יהודי? יש סנהדרין?