תפילה

שאלה:

ערב טוב כבוד הרב

אני רוצה שתיתן לי חוות דעת האם אני עושה נכון בהשכמה של הבוקר והתפילות

קם בבוקר אומר מודה אני
אחר כך מתלבש הולך להתפנות
אחר כך נוטל ידיים
אחר כך שם טלית תפילין הכול
אני מתחיל את התפילה שלי בברכה אשר יצר אחר כך עובר לברכות השחר מסיים ישר עובר לשמע ישראל אחר כך אומר יציב נכון וקיים ואחר כך עובר תפילת שמונה עשרה ומסיים האם אני עושה נכון הכול?

תודה מראש!

תשובה:

שלום וברכה

אחרי מודה אני נוטלים ידים ללא ברכה, אחר כך מתלבשים מתפנים ואז נוטלים ידים עם ברכה וכו'.

אחרי ברכות השחר למה לעבור ישר לשמע ישראל? תתפלל שחרית כמו שצריך זה לא נורא ארוך…

בהצלחה רבה!