סמיכת גאולה לתפילה

שאלה:

שלום הרב

סדר תפילתי בבוקר בבית הוא כזה אני מניח תפילין ואומר את פרשת עקידה עד ויציב ונכון שלפני עמידה אני מברך ברכת גאל ישראל אחרי זה אני יוצא מהבית לבית הכנסת וכשאני הולך לתפילה אני מחכה לציבור שיגיע לגאל ישראל וכשהוא מגיע לשם אני מתחיל ביחד איתם תפילת עמידה.

האם יש בעיה משהו שאני לא עושה נכון בסדר התפילה שלי?

תשובה:

אינני יודע למה אתה מתפלל בבית עד לשם, אבל עכ"פ ודאי הנכון יותר הוא לעצור קודם, אולי בסוף קריאת שמה, כדי לסמוך גאולה לתפילה, בדיוק כמו שכתבת יפה בכותרת.

ברכה והצלחה.