ייחוד ברכבל

שאלה:

שלום לרבנים!

אני נמצא בשידוך עם בחורה, וברצוני לטייל איתה. חלק מהאטרקציה, היא "לרחף" מעל חיפה והר הכרמל עם ה"רכבלית" החדשה. הקרוניות כמעט תמיד פנויות, ככה שאפשר להיכנס אליהן בלי עוד אנשים.
מצד אחד הקרוניות שקופות, ומצד שני, 10 דקות שלמות אי אפשר לצאת מהן – עד שהן מגיעות לתחנה.
האם במקרה כזה קיים ייחוד, ועלינו לעלות על קרוניות נפרדות?

תודה

תשובה:

שלום וברכה

אם זה שקוף באופן שבקרונית שלפניך או אחריך או למטה רואים אותך, אין חשש יחוד, אבל אם לא רואים יש בכך איסור. בודאי אין מה לעלות בקרוניות נפרדות, שהרי זה לא ממש יקדם את השידוך…

החלטות טובות.

הצטרף לדיון

תגובה 1