טעות במחיר שכירות של דירה

שאלה:

אני משכיר דירות לתקופה קצרה דרך המחשב.
מעשה שהיה בחודש ניסן שאדם שלח הזמנה הייתי באמצע שיחת טלפון ולא קראתי את כל הפרטים של ההזמנה, ואישרתי את ההזמנה.
לאחר מכן ראיתי שהוא לא הזמין לשבוע הקרוב אלא לבין הזמנים, בבין הזמנים המחיר הוא פי שנים בדיוק.
התקשרתי אליו ואמרתי לו סליחה לא שמתי לב שהזמנת לבין הזמנים זה היה טעות במקח. והרי ברור לכל אדם שלא משכירים דירה בכזה מחיר בבין הזמנים.
אבל הוא אומר שהיות ועל פי חוקי החברה אסור לי לבטל את ההזמנה אז אני חייב לבצע את ההזמנה.
מה הדין?

תשובה:

שלום וברכה,

לא הבנתי על איזה חברה מדובר. אם אתה אדם פרטי שמשכיר את הדירה מותר לך לבטל את ההזמנה של הדירה, או שישלם מחיר של בין הזמנים. אם אכן מדובר בחברה ויש תקנון לחברה צריך לראות מה כתוב בתקנון של החברה.

בהצלחה.