פרסום נס

שאלה:

לאחרונה נודעתי לסגולה של הצדיק רבי מתי בן חרש שמדליקים 18 נרות וקוראים פרק פו בתהילים ומבקשים בקשה אחת ומבטיחים לפרסם את הנס. שאלתי היא מה זה אומר לפרסם את הנס? האם מספיק לספר את זה לאדם אחד? האם צריך לספר לכמה שיותר אנשים? האם מספיק פוסט במדיה ?

תשובה:

שלום וברכה

באופן כללי אינני מעודד עשיית סגולות, יש להתפלל לבקש להתחנן לה', להתחזק במצוות, כך דרכה של היהדות, לא עושים סגולות ולא מחפשים הוקוס פוקוס, פשוט מתחברים לבורא עולם באמת ובתמים וזה הדבר הטוב והנכון לעשות.

לעצם שאלתך, לפרסם זה מן הסתם לעשרה אנשים.

שתראו רק טוב תמיד!