תמונת נפטר בארנק

שאלה:

שלום לרב, יש לי שאלה: האם מותר להחזיק בארנק תמונה של מנוח (אבי זל) ? כי ראיתי תוכנית שאשה אמרה שלא כדאי שבארנק שיש בו כסף לערבב עם דברים אחרים כגון : תמונה של מנוח או אדם קרוב אחר , האם יש לזה אמיתה ?

תשובה:

אין כל בעיה. רק יש לזכור שזה לא מועיל לנפטר כלום, מה שמועיל לו זה לימוד של משנה עבורו או נתינה לצדקה לעילוי נשמתו.

בשורות טובות

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. יש טענה שכאשר מערבבים תמונה של קרוב משפחה עם כסף שהכל נמצא בארנק מזיק לאדם שמחזיק בארנק , בכל מקרה אחזיר את תמונת אבי זל לארנק גם שהוא נפטר לפני יותר מ5 שנים