שקית שהושארה בסופר אולי נגרם נזק

שאלה:

הייתי בסופר גדול לא היה אפילו קופאי אחד, הוא הלך לתקן את מכונת הבקבוקים. לאחר 25 דקות המתנה אמרתי לאיש שאחראי על הקופות העצמאיות [לא יכולתי לשלם בהם כי היה לי מזומן] שאני משאירה את השקית והולכת ויש שם גלידה [ארטיקים] יצאתי וראיתי את הקופאי מנסה לתקן את המכונה אמרתי גם לו שאם אין קופאי אני לא אמורה לחכות בלי סוף ואני עוזבת ויש שם גלידה והלכתי. לאחר מעשה אני חושבת אולי זה גזל טרחה של להחזיר כ15 מוצרים למקום ואולי הגלידה נמסה. מה לעשות?

תשובה:

שלום וברכה,

את הגלידה היית צריכה להחזיר למקום כיון שהיא נמסה מחוץ למקפיא, את שאר הדברים מותר לך להשאיר בקופה וללכת כיון שהמחדל הוא שלהם ולא שלך, ואת לא אמורה גם להמתין וגם לסדר את המוצרים בחזרה.

בדיעבד שלא החזרת את הגלידה אם הודעת לקופאי שאת משאירה גלידה את פטורה מתשלום.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

תגובה 1