כישוף?

שאלה:

שלום כבוד הרב
הלכתי פעמיים לקוראת בקלפים ושניהם אמרו לי שאני הולכת להתגרש ושלא יהיה לי כסף בעתיד שלי אני כל כך מפחדת ואני יודעת שזה נכון כי שניהם אמרו לי את זה

תשובה:

שני מטורפים כזבנים ונוכלים שמעונינים בכספך… שיטה מאוד פשוטה לומר זאת: בשיחה של רבע שניה אני יכול לדעת שיש לך בעיות בשלום בית ואז לומר לך את זה… אסור להאמין לנוכלים האלו, למה את הולכת אליהם?! חסר רבנים תלמידי חכמים צדיקים שהולכים בדרך התורה והיהדות?!

בשורות טובות.

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. אם יורשה לי להוסיף משהו, מילא היו רק לוקחים כסף, אבל כוחות טומאה?! אם רוצים שיהיה טוב בחיים צריך לברוח מהם כמו מאש וכפי דברי הרב להתחזק בקדושה ובאמת כמה שיותר ואז ה' בוודאי יעזור!