הבעל טרוד ולחוץ באופן לא ברור

שאלה:

כבוד הרב שלום, בעלי כבר תקופה עובר משהו שלא מספר לי, וזה גורם לו להיות לחוץ מאוד ועצבני, יש לנו ילד בן שנה ונשואים כמעט שנתיים.
בעלי טרוד בהמון דברים אחרים גם כשאני מנסה לדבר איתו שיתרכז יותר במשפחה שלנו, זה לא ממש עוזר.
הגעתי לשלב שאני רוצה ילד שני, ואני לא יודעת אם זה הזמן, מה לעשות? אם זה יחמיר את המצב הנפשי של בעלי או יעזור? בנוסף חשוב לי לציין שבלידת הבן הראשון בעלי היה מנותק ממנו בחודשים הראשונים ולא התקרב אליו.

תשובה:

שלום וברכה

שאלתך מצריכה היכרות מאוד מעמיקה ומבט מקצועי, שני הדברים הללו אין לנו… את חייבת לפתוח איתו את הדברים בצורה נעימה בזמן נינוח, להבין מה קורה ולהיות שותפה עמו בקושי ובנסיון למצוא פתרון לבעיה אצל איש מקצוע וכדומה ככל שידרש. אבל בלי לדעת, סתם ניחושים, לא יובילו אותך לשום מקום..

בשורות טובות.