כיבוד אב ואם – חילונים שמונעים את הבן מלחזור בתשובה – המשך

שאלה:

שלום כבוד הרב
אני בן 15 אני בחסדי השם חוזר בתשובה אבא שלי לקח לי את מסכת מגילה וקרע אותה וזרק אותה וגם קרע וזרק את קיצור שולחן ערוך ילקוט יוסף כרך א וכרך ב.
האם אני חייב בכבודו?

תשובה:

שלום ידידי, לעצם שאלתך, אתה חייב בכבודו, כפי שביארנו כאן.

אבל צריך גם להיות פרקטי, מעבר לנושא של כן חייב ולא חייב, צריך שהכל יתנהל בחכמה ובתבונה, וכבר הצעתי לך כמה פעמים שתערב אדם מבוגר איזה אברך מהסביבה בענין זה, זה חשוב. אתה לא יכול להיות לבד בהתמודדות הזו.

עלה והצלח!