חתונה מעורבת?

שאלה:

אנחנו משפחה חרדית, והבן שלנו מתחתן עם בת ממשפחה חילונית.
הם מבקשים שהחתונה תהיה מעורבת בחלק מהאולם. האם להסכים לכך?

תשובה:

שלום וברכה

שאלתך מורכבת מאוד, לא הבנתי במה מדובר וזה מאוד משנה, האם הזוג חרדים או חילונים? מה הם אומרים? מה הקשר שלכם איתם? מה אופי בני המשפחה השניה? זו שאלה שמצריכה הרבה היכרות פרטנית עם המקרה, תנסה לפרט וננסה לענות, אבל טוב יותר להתייעץ עם רב שמכיר את הנושא מקרוב, יש לו הרבה היבטים.

בשורות טובות ורק נחת.

שבת שלום.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. ב"ה הייתי בחתונה של חוזרים בתשובה הם עשו ישיבה מעורבת וריקודים נפרדים כאשר ברחבה הכללית רקדו גברים והיה מחיצה לעזרת נשים..
    במהלך החתונה קמו כמה זוגות והחלו לרקוד מעורב ברחבת הגברים.. היה מאד מביך.. וגרם להפסיק את המוסיקה..
    צריך לקחת בחשבון תקלות כאלו