סגולות ל"ג בעומר

שאלה:

שלום כבוד הרב,
זכור לי שיש סגולה בלג בעומר להדליק 18 נרות. יש סגולה נוספת עם 18 נרות ולאחריה קריאת פרק פו בתהילים שהיא לא בטוח קשורה ללג בעומר. בשנים קודמות ביצעתי את הסגולה השניה עם פרק פו ולא יודעת אם יצא שביצעתי אותה 3 פעמים ברציפות . כעת גם רציתי לבצע אותה בלי נדר וסידרתי כבר את הנרות אבל יכול להיות שדווקא את הסגולה הראשונה שמיועדת ללג בעומר כדאי יותר לעשות .
מה דעת הרב?
אם מבצעת את הסגולה שמיועדת ללג בעומר אין חשש נדר אם יצא שביצעתי 3 פעמים ברציפות את הסגולה השניה או שאם התכוונתי לבצע את הסגולה וכבר סידרתי את הנרות אין חשש נדר?
תודה מראש

תשובה:

אינני מתמצא בסגולות וגם אינני מתחבר לכל הסגנון הזה, אני בעד לקחת את ספר התהילים ולשפוך שיח לפני בורא עולם, ואחר כך להתפלל עליו בשפה שלך מתוך הלב, לבריאות, לרוגע בכל הענינים, לשלום בית, פרנסה ונחת יהודית אמיתית מכל הילדים וכו'.

אין כאן שום נדר.

שיתקבלו התפילות.