לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

תספורת בספירת העומר מחמת בושה או צניעות

שאלה:

האם מותר לאשה שיש לה שיער ארוך מאד לספרו בספירת העומר כדי שלא יבלוט לה מתחת לפאה ואין לה שום צורך בתספורת עצמה לשיער עצמו להיפך היא אוהבת שזה מאד ארוך,
יש"כ

תשובה:

שלום וברכה

אני מניח שהשאלה כבר אינה הלכה למעשה שהרי מחר בבוקר כבר ל"ג בעומר… לעצם השאלה, אם יש בזה בעיה של צניעות ודאי מותר, ואם זה לא יוצא החוצה אבל גורם בושה, גם יש להקל לאשה, אבל אם זה רק ענין של אי נוחות, אין להסתפר.