התרת נדרים

שאלה:

שלום
אבקש לעשות התרת נדרים, אני עוברת טיפולי פוריות מתישים נשים ועברתי תהליך הריון שלא הצליח, התהליך מתיש אותי נפשית ואמרתי שלא אביא יותר ילדים ואוותר על זה, אין לי ילדים ואני רוצה כל כך לזכות להיכנס להריון ולבטל את הנדר או האימרה הזו שאמרתי שלא התכוונתי אליה, אני ממנה אתכם חכמי ישיבת מענה שמחה להתיר עבורי את הנדר ושאזכה בע"ה להביא ילדים

תשובה:

אין צורך בהתרת נדרים. בורא עולם יסייע בידכם בעז"ה לזכות לזרע בר קיימא בנים ובנות צדיקים וצדקניות, אוהבי ה' ויראי אלוקים, בריאים ושלמים ומוצלחים ומבורכים בכל!