המשך

שאלה:

אני מודה מאוד לרב !
לגבי הקצבת ילדים , גם לא צריך להפריש על העבר גם אם מדובר בתקופות בהן לא היינו במינוס ? ואין חשש נדר אם חשבתי לתת 100 שח במקום 75 כל חודש בלי נדר כדי שהתקזז מהעבר ?
תודה ומחילה על ריבוי השאלות

תשובה:

אין נדר, ואם בעלך לא רוצה להפריש או להפקיד בגמ"ח אין להתווכח איתו על כך.

ברכה והצלחה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. תודה לרב
    במידה ובעלי יסכים בלי נדר להפריש מעכשיו. אם נפריש בלי נדר 100 במקום 75 כל חודש. זה נחשב שמתקזז מהעבר ואין צורך לקחת לילדים מהחסכון?