בשר וחלב

שאלה:

שאלה קצת מוזרה:
אכלתי לפני כמה שעות דברים חלביים (גבינה רכה, וביצה קשה בסיר חלבי). טיגנתי עוף במחבת ולקחתי במזלג חתיכת עוף חמה לדעת אם זה מוכן ואכלתי איתו והמשכתי להשתמש בו בתהליך הטיגון. אחרי זה הבחנתי שנשארו בין השיניים שאריות אוכל וככל הנראה המזלג נגע בהם, ויתכן שזה מהאוכל החלבי .
מה דין האוכל והמחבת והמזלג בדיעבד?
תודה רבה

תשובה:

הכל כשר, מעבר לעובדה שמן הסתם לא נגע, הדברים שאכלת לא סביר שנשאר מהם בשיניים, בטח לא הגבינה. זה משהו אחר.