צניעות עם גיסה

שאלה:

מה עושים שגיסים מנסים להתחבר לגיסה בפועל הם לא נוגעים אבל הם מתקרבים מתישבים קרוב הם לא נשואים וניסו להסביר להם שזה אסור והם לא מקבלים כי הם חושבים שזה כמו אחות

תשובה:

החינוך לצניעות הוא דבר שאמור להיות מוטבע בבית מגיל צעיר באופן שיהיה טבעי לילדים. ילדים צריכים לראות את ההורים נוהגים בדיסטנס ראוי בין גברים לנשים, צריכים לחיות בסביבה כזו ואז כשתאמרו להם דבר כזה זה יתכתב להם עם כל מה הם רגילים אליו. בכל מקרה יש להסביר בצורה ברורה והם יבינו בעז"ה.

הצטרף לדיון

תגובה 1