לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

חשש וסת

שאלה:

שלום,
אישתי משתמשת באמצאי מניעה בשם נוברינג בדרך כל מוציאה אותו בזמנים קבועים ולאחר ההוצאה תוך 2-3 מקבלת וסת ,
בבוקר הוציא טבעת הנוברינג (אמורה לקבל תוך יומים בדרך ככל ככה היה תמיד) באותו יום של ההוצאה שימשנו בערב לאחר ניגוב היה טיפה אדמומיות פחות מגריס
מעכשיו ודאוי שלא נקיים אישות אבל לגבי המראה האם בעיתי?

תשובה:

הכתם הזה אינו אוסר מצד עצמו, אבל ברור שזה מעורר חשד שבכל זאת משהו מתחיל, ממילא ודאי לא לשמש, וכדאי גם להמנע מחיבוק ונישוק, שאר הרחקות עד יומיים לפי מה שתיארת, יש להקל.

הצטרף לדיון

5 תגובות

  1. מאיזה יום לרשום שמקבלת מחזור מרגע שיש דם ממש או מרגע שמתחיל טיפה הפרשה אדמדמת?
    נגיע היום 30 לחודש ראינו הפרשה אדומה
    חודש הבא ב29 פורש נכון?

  2. כיון שזה מאוד קרוב והגיוני שמתחיל משהו, ודאי יש לפרוש אף שמבחינה אבוייקטיבית כביכול הכתם לא עומד בתנאי האיסור.