חלומות

שאלה:

חלמתי חלום על נחש ענק שישב במסתור כביסה וכשפתחתי את החלון הוא נכנס לבית קראתי מהר לבת דודה שלי וכשהיא הגיעה היא תפסה אותו מהראש והייתה עם סכין ביד ולא הייתה מסוגלת להרוג אותו אז דחפתי לה את הסכין והרגתי את הנחש מזה אומר?

תשובה:

חלום נפלא! הגמרא בברכות אומרת הרואה נחש בחלומו יצפה לפרנסה. כלומר החלום מבשר על פרנסה טובה בעזרת ה'.

שבת שלום.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. תני תנא קמיה דרב ששת הרואה נחש בחלום פרנסתו מזומנת לו, נשכו נכפלה לו, הרגו אבדה פרנסתו.
    אמר ליה רב ששת כל שכן שנכפלה פרנסתו!
    ולא היא, רב ששת הוא דחזא חויא בחלמיה וקטליה.

    לכאורה משמע להפך הרב.