זיכוי הרבים בנושא טהרת המשפחה

שאלה:

שלום כבוד הרב,
אני מעוניין לזכות את הרבים בנושא טהרת המשפחה בדרך של חלוקת חוברות בנושא לציבור הרחוק מתורה ומצוות. מצד אחד, האגדות והמעשים שמובאים בחוברת פשוט מדהימים ומחזקים. מצד שני, יש חשש שהקורא יגיע לידי הרהורים בנושא ואמצא את עצמי מכשיל את הרבים חס ושלום.
האם זה בסדר בכל זאת להפיץ חוברות אלה לציבור הכללי?
תודה רבה מראש

תשובה:

באופן עקרוני זה בהחלט ראוי ויפה מאוד, מעשה חשוב ביותר ואין חשש כלל, מה גם שזה מיועד לציבור שהלוואי וזה מה שהיה הבעיה בחומרים שהם קוראים… אבל אינני יכול לומר ספציפית על החומר שלך שאינני מכירו.

שבת שלום, תזכו למצוות.