מוזיקה לועזית

שאלה:

שלום
אני שומע מוסיקה לועזית וזה עוזר לי להתחזק ולהתגבר על דברים…
פעם הפסקתי אבל חזרתי, היום לא רואה את החיים שלי בלי זה
השאלה במוסיקה מהסוג הזה לפעמים נזרקות מילים גסות באנגלית
האם יש איסור מוחלט לשמוע שירים כאלה?

דבר נוסף האם כאשר יש גרסה נקייה לשיר שזה אומר שכשמגיעים למילה הזו מסירים אותה בעריכה באולפן המפיק את השיר אבל ניתן להבין מה הכוונה יהיה איסור לשמוע?

תשובה:

שומר נפשו ירחק, אני משוכנע שיש מספיק מוזיקה טובה כשרה, ואני בטוח שככל שתשמע מוזיקה כשרה ותקדיש יותר זמן לתורה, נפשך תתעדן עד שתמאס לחלוטין במוזיקה הגסה הזו שזכרת, ולא יהיה לך כלל חשק לשמוע אותה.

בהצלחה רבה