לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

מחילה

שאלה:

שלום כבוד הרב לילה טוב
אני בן 15 אני חוזר בתשובה אני נמצא כרגע בבית ספר חילוני ובקרוב בע"ה בישיבה. אני הולך עם כיפה שחורה בבית ספר והייתה איזה פעם אחת שקראתי לחבר שלי שקרן כמובן שזה לא היה בשביל לפגוע בו והמורה שמעה את זה וזה היה נראה כאילו היא כלכך שמחה שהייתה לי את הפליטת פה הזאת והשפילה אותי מול כל הכיתה ובזמן שהיא עושה מלא עבירות בזמן שהיא צעקה עליי מול הכיתה היא גם אמרה שאני עם כיפה. זה היה מול הרבה ילדים בכיתה וזה היה דיי משפיל מה שהיא עשתה האם אני צריך למחול לה והאם זה חילול השם?

תשובה:

זה לא חילול ה', רק סתם ניצול ציני שלה, אבל למחול זה תמיד דבר נכון וחשוב.

ברכה והצלחה ידידי, תהיה חזק!